16.8 C
Copenhagen
20 september 2024

Necesse takker sit loyale Community

Published:

Danske Fair Games har oplevet stor succes med deres fantastiske og underholdende survival-spil, Necesse. Med over 1.000.000 gamere, er det tydeligt, at spillet er et hit blandt både casual og de mere hærdede spillere. Det er uomtvisteligt, at denne succes ikke ville have været mulig uden et godt community og et engageret fællesskab.

Necesse blev ikke en succes natten over. Det har taget meget tid, dedikation og hårdt arbejde at imødekomme spillernes ønsker og behov. Det har været muligt med den varme, støttende og konstruktive feedback fra Necesses community. Fair Games vil gerne vise deres community  taknemmelighed, for de loyale og engagerede gamere.

Fans af Necesse har deltaget i flere stadier i udviklingen af spillet, herunder oversættelse til lokale sprog. Spillets dedikerede community oversætter ikke kun spillet til forskellige sprog, de bidrager også med konstruktive idéer gennem chat-kanalen Discord, som deltagerne kunne stemme om. For eksempel blev idéen om at have flere våben tilgængelige stemt igennem og siden er de blevet tilføjet spillet!

“Necesse har været så heldige, at kunne drage fordel af at have mere end 300 spildesignere, et stort hold af fans der ville hjælpe med at oversætte til mere end 20 sprog, og flere tusinde spiltestere. Deres passion og fællesskabet for Necesse, overvælder os dagligt” – Jonas, spiludvikler hos Necesse.

Med den seneste grafiske opdatering har Fair Games formået at revitalisere Necesse ved at genskabe over 3200 assets tiltag, som en stor “tak” til hele communities. Dette har givet spillet et friskt nyt udseende, som spillerne har været med til at forme gennem dedikeret engagement.

Vil du være en del af Necesses community?

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img